Monday, July 7

inka o luni

oboseala, letargie, lipsa de kef, cum voi mai trece si prin saptamana asta? cum ma voi trezi? cum imi voi face kef sa fac tot ce trebuie? desi stiu k nu e adevarat , acum simt k n-as vrea decat sa pierd toata saptamana- p net, p plaja, la cocktailuri si cafele, socializari inutile si glume..
ce este acel motoras care ni sa invarte in stomac,acel monstruletz al actiunii care se cere zilnic hranit cu activitate, si care nu ne lasa sa nu facem nimik linistiti..nimik..adika ce sa ma simt bine inseamna k nu fac nimik? se pare k da caci nevoile biologice dicteaza la actiune..la integrare, la realizare, la agonisire, la o viata de furnica nu d greier pt a cladi un viitor pt noi si mai ales pt urmasi..
as vrea sa mai simt relaxarea d altadata, si sentimentul d dolce far niente p terman nelimitat fara remuscarile ulterioare..as vrea sa nu-mi pese unde ajung atata timp cat ma distrez..as vrea sa nu cresc..dar se intampla..si e interesant si asa..trebuie doar trecut peste lene..dulcea si scumpa lene..fericire si blestem caci doar din cauza ei mi-e mie atat d greu acum sa suport ziua d luni..

No comments: